Hoe het allemaal begon

Tijdens vakanties en familiebezoeken in Marokko kwam ik in aanraking met Arganolie. Meteen na het eerste gebruik was ik enthousiast. Het bleek een fijn ‘souvenir’ voor mijzelf en al snel ook een mooi cadeau voor mijn vrienden en kennissen. Toen mijn flesjes op waren en een nieuwe vakantie naar Marokko niet direct in het verschiet lag, ging ik op zoek naar leveranciers. En van het een kwam het ander: omdat ik niet tevreden was met de geboden kwaliteit, besloot ik de olie zelf te gaan importeren. Dit doe ik nu al sinds 2018.Hoe ik te werk ga

Er zijn grote kwaliteitsverschillen, de ene Arganolie is de andere niet. Dit maakt mij veeleisend. Het heeft ervoor gezorgd dat ik werk vanuit een eigen netwerk. Dankzij mijn roots, die van oorsprong liggen in de regio waar de Arganbomen groeien, en mijn nauwe band met familie die er nog woont, sta ik in contact met de beste leveranciers. Bovendien ik ben zelf aanwezig zijn om alle productiestappen te controleren.

Ook volg ik innovaties op de voet; zodra er zich manieren voordoen die de kwaliteit kunnen verbeteren, speel ik hierop in. Op deze manier durf ik te stellen dat ik de beste olie in huis hebben.